MAtassa

Mikä firma?

Matassa Communication on Jaana Etulan viestintätoimisto, joka auttaa vastuullisia yrityksiä viestinnän suunnittelussa ja sisällöissä.

”Olen saanut edistää hyvää monella eri saralla tekstiilialasta finanssialaan. Matassa aloitti toimintansa käännöstoimistona, mutta pian halusin tuottaa sisältöjä alusta asti itse. Alusta asti tärkeä osa Matassan toimintaa on ollut neuleohjeet, joita kirjoitan ja suomennan. Yrittäjämatkan varrella olen opiskellut vastuullista liiketoimintaa ja visuaalista viestintää. ”

”Matassalta löytyy siis paljon osaamista ja näkemystä saman katon alta, ja teen töitä suurella sydämellä paremman maailman eteen. Mutta generalistikin tietää, että kaikkea ei kannata tehdä yksin. Tutustu alla Matassan luoviin kumppaneihin.”

Laura Happo

Laura Happo on valokuvaaja ja visuaalisen viestinnän ammattilainen, jonka kyky käyttää värejä on vertaansa vailla. Hän on tehnyt valokuvausta esimerkiksi aikakauslehtiin, yritysjulkaisuihin, editorialeihin, näyttelyprojekteihin ja yksityisasiakkaille. Laura tekee myös graafista suunnittelua, sisällöntuotantoa, kuvausten visualisointeja ja verkkosisältösuunnittelua. Luovan työnsä kautta Laura haluaa osallistua yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

www.laurahappo.fi

 

Sini Mannila

Sini Mannila on graafinen viestijä, joka taitaa myös sisällöntuotannon ja kesyttää WordPressin. Monipuolisuutensa takija Siniä onkin vaikea laittaa yhteen lokeroon – ja miksipä pitäisikään! Sini on mitä loistavin kumppani, koska hänen puoleensa voi kääntyä asiassa kuin asiassa. Sinin kotisivuja odotellessa hänen kynänjälkeensä voi tutustua täällä.